Meslektaş buluşması gerçekleştirildi

Meslektaş buluşması gerçekleştirildi
 Editör
SÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cennet Oğuz ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencileri İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda buluştu.

Konya Tarım İl Müdürü Duran Seçen başkanlığında düzenlenen buluşmada Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cennet Oğuz ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencileri İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Duran Seçen yaptığı konuşmada “Geleceğin ziraat mühendisleri siz kıymetli öğrencilerimizle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ziraat Mühendisliği ulvi ve yüce bir meslektir. Gelecek tarımla, tarım da sizlerin elinde büyüyecek ve güçlenecektir. Bölümünüz itibari ile tarımın ekonomisini yapmazsak karlılık oranının belirleyemeyiz ve tarımı sürdürülebilir kılamayız” dedi.

Daha sonra öğrencilere Tarım Bakanlığınca hazırlanan tarımsal üretim planlaması ve su verimliliği başta olmak üzere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.