Mevlüt Bombası

Mevlüt Bombası
Devre arasında takıma birkaç takviye yapması beklenen Torku Konyaspor’un Mevlüt Erdinç ismi ortaya atıldı

Devre arasında takıma birkaç takviye yapması beklenen Torku Konyaspor’un Mevlüt Erdinç ismi ortaya atıldı. Milli oyuncunun devre arasında yeşil-beyazlı takıma transfer olabileceği iddia edildi

 

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Torku Konyaspor’un forvet hattını yerli bir isimle takviye edeceği iddia ediliyor. Almanya kaynaklı haber sitelerinin iddiasına göre milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Aykut Kocaman’ın radarına girdi.

Milli oyuncuyu takıma kazandırmak için yeşil-beyazlıların nabız yokladığı öğrenilirken, devre arasında milli golcünün takıma katılabileceği dile getirildi. Sezon başında St Etienne’den Hannover 96’ya transfer olan Mevlüt’ün Almanya’da istediği ortamı bulamadığı belirtilirken, Türkiye’ye dönme olasılığının yüksel olduğu dile getirildi.

Kocaman’ın Fenerbahçe’de iken de ilgilendiği Mevlüt için kulübün girişimlerde bulunacağı öğrenilirken, oyuncunun da Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum