MHP Karatay’dan Kılca’ya Ziyaret

MHP Karatay’dan Kılca’ya Ziyaret
MHP Karatay ilçe Başkanlığı olağan genel kurul sonrası Başkanlığına seçilen Sebahattin Küçükdoğru ve yönetim kuruluna daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karatay İlçe Belediye Başkan Hasan..

MHP Karatay ilçe Başkanlığı olağan genel kurul sonrası Başkanlığına seçilen Sebahattin Küçükdoğru ve yönetim kuruluna daha önce hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Karatay İlçe Belediye Başkan Hasan Kılca’ya MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru ve yönetim kurulu üyeleri iade-i ziyarette bulundular. Küçükdoğru ziyarette,  “Karatay İlçe Belediye Başkanımız Hasan Kılca’yı makamında iadeyi ziyarette bulunduk. Misafirperverliği için teşekkür ederiz. Sayın Başkan Hasan Kılca’ya çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Hasan Kılca ise, “MHP Karatay İlçe Başkanımız Sebahattin Küçükdoğru ve yönetimini belediyemizde görmekten dolayı mutlu olduk. Hedefimiz Karatay İlçesine en iyi hizmeti verebilmektir. Birlikten kuvvet doğar sözüyle yolumuza ve hizmetlerimize birlikte el ele vererek devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.