MHP Konya'dan aşure ikramı

MHP Konya'dan aşure ikramı
MHP Konya İl Başkanlığı aşure programı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı aşure programı düzenledi. Zafer Meydanı'nda düzenlenen programa MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Uzbaş, MHP ilçe başkanları, parti mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bin 600 kişilik aşure dağıtıldı.

whatsapp-image-2023-08-04-at-17-18-41.jpeg

Aşure etkinliğiyle vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, “MHP İl Teşkilatı olarak her yıl yapmış olduğumuz aşure etkinliğini bu yıl da devam ettirdik. Muharrem ayının gelenekselleşmiş bir etkinliği olan aşure, birlikteliği de beraberinde getiriyor. Konya’da birlik ve beraberliğin sağlanmasına adıma etkinliğimizi gerçekleştirdik. Güzel bir etkinlik oldu; vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tekrar Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah bugünlere tekrar kavuştursun” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-08-04-at-17-18-40.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.