MHP Meram standı büyük ilgi gördü

MHP Meram standı büyük ilgi gördü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan ve 81 ili kapsayan "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programının Konya ayağı kapsamında MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın açtığı üyelik standı büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan ve 81 ili kapsayan "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programının Konya ayağı kapsamında MHP Meram İlçe Başkanlığı’nın açtığı üyelik standı büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından başlatılan ve 81 ili kapsayan "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programının Konya ayağı geçtiğimiz hafta sonu MHP İl Başkanlığı’nın koordinesiyle gerçekleştirildi. Program kapsamında MHP Meram İlçe Başkanlığı tarafından Gedavet’te açılan üye kayıt standı vatandaşların büyük ilgisini gördü.

MHP tarafından başlatılan ve 81 ili kapsayan "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programının Konya ayağı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri Özer Karakayacı, Güzide Çipan, Davut Haykırış, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru ve partililerin katılımıyla 2 gün süren programlarla yapıldı. "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programı çerçevesinde MHP Meram İlçe Başkanlığı Gedavet'e üye kayıt standı açtı. Standı ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Milletvekilleri, MHP MYK üyeleri, MHP İl ve İlçe Başkanları ile partililerin katılımıyla, partiye yeni üye olan vatandaşlara rozet takım töreni yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, gerçekleştiren program ve ziyaretlerinden dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı başta olmak üzere, MHP Milletvekillerine, MHP MYK Üyelerine, MHP İl ve İlçe başkanlarına teşekkür etti.

mhp-meram-2.jpg

MHP’ye ve Cumhur ittifakına olan ilgi memnun edici

Başkan Yaman yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla 81 ili kapsayan "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programının hayırlara vesile olmasını diledi. "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" kapsamında Konya’da da 2 günlük yoğun bir program gerçekleştirildiğini ve bu programa MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak katılım sağladıklarını dile getiren Başkan Yaman, şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ programları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Programın 2 günlük Konya ayağı, Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı Bey, Milletvekillerimiz, MYK Üyelerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımızın katılımıyla yapıldı. Yoğun ve tempolu bir program oldu. Biz de MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak program kapsamında Gedavet’e Üye Kayıt Standı açtık. Standımıza vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yoğundu. Bundan dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Vatan nöbetinde olan Cumhur İttifakı, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan hiç kopmadan, onların derdini, sıkıntısını dinleyerek çözüme kavuşturma adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak bizler de kendi bölgemizle alakalı olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız. 2 günlük ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Konya programlarının hayırlara vesile olmasını diliyor, program çerçevesinde Konya’da ağırlamaktan şeref duyduğumuz Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Mustafa Kalaycı Bey’e, Milletvekillerimize, MYK Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.”

mhp-meram-7.jpg

mhp-meram-8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum