MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle yayınladığı mesajında; Geleceğimizin teminatları olan gençlerimizi teslim ettiğimiz öğretmenlerimizin kıymeti çok iyi bilmeliyiz.”dedi.

Başkan Çipan, mesajında şu sözlere yer verdi “ Milletimizin bugün, geçmiş ve gelecekte bağımsız ve onurlu yaşayabilmesinin tek yolu; eğitim ve öğretim aracılığı ile evlatlarımıza öğretilecek olan milli değerler sistemidir. Türk milletine mensup olma bilincinin anlaşılmasında, yayılmasında en önemli rol öğretmenlerimize aittir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında hain saldırılar sonucunda şehit düşen bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ederken ve bu vesileyle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün tüm öğretmenlerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.