Milletvekili Yokuş’tan Kandil mesajı

Milletvekili Yokuş’tan Kandil mesajı
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Mevlid Kandili dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Yokuş, “Sevgili Peygamberimizin müstesna hayatından bizlere vaaz ettiği iyiliği, güzelliği, doğruluğu, emaneti korumayı, insanı eşref-i mahlûkat olarak görüp hakkını vermeyi, zayıf, yetim, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmeyi, hayırda yarışmayı, birbirini sevmeyi hâsılı her yönüyle hayırlı bir insan olmayı bizler de en önemli vazife görüp bu şuurla hayatımızı tanzim etmeliyiz. Bu kutlu geceyi, hayırda yarışarak, darda olana yardım ederek, ibadetlerimizi yerine getirerek ülkemiz, milletimiz ve İslam âlemi için bolca dua ederek geçirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; “Mevlid-i Nebî”nin kardeşliğimizin güçlenmesine ve insanlığın huzuruna vesile olması dileğiyle, tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Mevlid gecesini tebrik ediyor, Rabbimizden bizleri kulluk ve iyilik üzere daim kılmasını niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.