Milli hentbolcularda hedef çifte galibiyet

Milli hentbolcularda hedef çifte galibiyet
A Milli Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü Vurgun: "Portekiz ile oynayacağımız iki maçı da kazanacak güçteyiz. Hedefimiz iki maçta 4 puan"

ANKARA (AA) - A Milli Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü Hikmet Vurgun, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta Portekiz ile oynayacakları iki maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Vurgun, 10 ve 13 Mart tarihlerinde Portekiz ile yapacakları karşılaşmalara ilişkin, AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Portekiz'in son yıllarda hentbolda ilerleme kaydeden genç ve dinamik bir takım olduğuna dikkati çeken Vurgun, rakipleriyle zorlu iki maça çıkacaklarını ifade etti.

Vurgun, Portekiz ile oynadıkları son 3 maçın 2'sini kazandıklarına işaret ederek, "Oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sakatlıklarımız var ama takımımızın fizik ve antrenman durumları gayet iyi. İki maçı da kazanacak güçteyiz. Hedefimiz iki maçta 4 puan" diye konuştu.

Portekiz maçlarının ardından grupta Danimarka'yı konuk edeceklerini hatırlatan Vurgun, "Güçlü bir rakip. Danimarka'dan puan alıp, en iyi üçüncü olarak şampiyonaya katılmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.