MİNİK ERKEKLER HENTBOL TURNUVASI GALIPLERI BELLI OLDU

MİNİK ERKEKLER HENTBOL TURNUVASI GALIPLERI BELLI OLDU
Konya Minik Erkekler Hentbol Turnuvası sona erdi.

Gruplarda yarışan ortaokulardan derece alanlara Yazır Spor Salonunda kupa ve madalyaları takdim edildi.

Konya Yazır Spor Salonunda yapılan turnuvada finale kalan 4 takım toplam 3 müsabaka ile yarıştı.

13 Mayıs 2019 saat 13.00'da Osman Gazi Ortaokulu ve Özel Meram Yöntem Ortaokulu arasında yapılan müsabakadan Osman Gazi Ortaokulu galip ayrıldı. Yine aynı gün düzenlenen Sancak Ortaokulu ve Ahmet Hazım Uluşahin İmamhatip Ortaokulu ile yapılan maçtan Ahmet Hazım Uluşahin İmamhatip Ortaokulu galip ayrıldı.

15 Mayıs 2019'da düzenlenen 2. müsabakalarda saat 13.00'da Ahmet Hazım Uluşahin İmamhatip Ortaokulu ile Osman Gazi Ortaokulu karşılaştı. Karşılaşmadan Ahmet Hazım Uluşahin İmamhatip Ortaokulu galip ayrıldı. Aynı gün düzenlenen Sancak Ortaokulu ve Özel Meram Yöntem Ortaokulu ile yapılan müsabakada ise Sancak Ortaokulu galip geldi.

FİNAL MÜSABAKASINDA MİNİK ERKEKLER KIYASIYA YARIŞTI

3. Müsabaka olan final müsabakasında da yarış tüm hızıyla devam etti. Sancak Ortaokulu ve Osman Gazi Ortaokulu ile yapılan maçta üçüncülük kupasını Osmangazi Ortaokulu alırken ikincilik kupasını Sancak Ortaokulu aldı. Yapılana son maçta ise Özel Meram Ortaokulu yenilgiye uğradı. Birincilik kupasını ise Ahmet Hazım Uluşahin İmamhatip Ortaokulu aldı.

Öğrencilere maçların ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen madalyaları ve takımlara kupaları takdim edildi.(Umahan öz) 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.