Minik yazarlardan ''Hem Okudum Hem Yazdım'' imza günü

Minik yazarlardan ''Hem Okudum Hem Yazdım'' imza günü
 Editör
"Bizim Okulumuz Başarmaya Hazırım" projesi kapsamında yayımlanan "Hem Okudum Hem Yazdım" kitabının yazar öğrencileri, Karapınar'da düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen Bizim Okulumuz Başarmaya Hazırım projesi kapsamında yayımlanan "Hem Okudum Hem Yazdım" isimli kitapta eserleri yer alan yazar öğrenciler için Karapınar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda İlçe Millî Eğitim Müdürü Hulusi Sonkaya, okul müdürleri, öğretmenleri ve yazarların katılımıyla imza günü düzenlendi.

whatsapp-gorsel-2024-12-20-saat-16-59-56-d7c9a602.jpg

İlçe Millî Eğitim Müdürü Hulusi Sonkaya öğrencilerin gösterdiği yaratıcılığı ve gayreti takdir ederek, bu tür projelerin öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirtti. Ayrıca bu kitabın, hem öğrencilerin yazarlık yolundaki ilk adımlarını attıkları bir eser olarak hem de okurlara ilham verecek yaratıcı bir kaynak olduğunu söyledi ve yazarlarımıza bu başarılarından ötürü hediyelerini takdim etti.

Öğrenciler, yayınlanan eserleriyle her biri kendi hayal dünyasını kurgulayarak çeşitli temalar etrafında kurgusal hikâyeler oluşturduğunu belirten Müdür Sonkaya, "Kitapta yer alan hikâyeler, fantastik dünyalardan gerçek hayata, macera dolu yolculuklardan duygusal keşiflere kapı açıyor. Ayrıca kitabın yazım sürecinde, öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde, hayal güçlerini ve dil becerilerini geliştirmeleri için projeye katılan öğrenciler, farklı bakış açılarını ve yaratıcı fikirleri bir araya getirerek güçlü bir kolektif eser ortaya koydular" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.