MİS Group her alanda büyüyor

MİS Group her alanda büyüyor
Mis Group Konya’nın dört bir yanında farklı sektörlerde çalışmalarını sürdürerek büyümeye devam ediyor

Mis Group Konya’nın dört bir yanında farklı sektörlerde çalışmalarını sürdürerek büyümeye devam ediyor

SEKTÖRÜN PARLAYAN YILDIZI: MİS YAPI

Mis Yapı’nın yarım asra yakın bir süredir inşaat sektöründe olduğunu belirten, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Müdürü Bahattin Işık, “Firmamız Mis Yapı adı altında 1985’ten beri faaliyette. Kurucusu İbrahim Özkan. 2008 yılında kendini yenileyen firma Mis Yapı Özkanlar İnşaat olarak ismini değiştirmiş ve kurumsallaşmaya ağırlık vermiştir. Mis ’in açılımı Musa, İbrahim ve Salih’tir. Mis Yapı ve Özkanlar bünyemizde olan iki ayrı firma konumunda ama çevremizde Mis Özkanlar olarak tanınmaya devam ediyoruz. Aşağı yukarı 5 binin üzerinde konut yapmışlığımız var” dedi.

mis-yapi-2.jpg

PANDEMİDEN SONRA VİLLA SEKTÖRÜNE DE GİRDİK

Şu an devam eden ve bitmiş projelerinden bahseden Işık, “Şu anda devam eden beş ayrı şantiyemiz var. Dört tanesi Selçuklu bölgesinde. 15 villa ve 8 villadan oluşa bir de villa şantiyemiz var. Şu anda aynı zamanda 180 dairelik lüks özellikli bir siteye başlıyoruz. Hep orta kademede daireler yaptık ama pandemiden sonra vatandaşların bahçeli düzene geçmesiyle villa sektörüne giriş yaptık. Birde Karatay’da 120 dairelik şantiyemiz faaliyette. Geçen seneden beri bitirdiğimiz aşağı yukarı 400 daire mevcut. Şu an onların teslimini de yaptık son bir iskân aşaması var. Zaten sektör durağan. Artık kiralar çok afaki şekilde artmaya başladı. Artık milletin konut ihtiyacı had safhaya çıktı. Banka kredilerini devlet biraz daha uygun hale getirebilirse eğer, muhtemelen ocaktan sonra bir patlama yaşanacağına inanıyoruz biz. Yani 2022’den ümitliyiz” diye konuştu.

mis-yapi-6.jpg

ORTA GELİR GRUBUYLA TİCARET YAPMAK BİZİ MUTLU EDİYOR

Çalışma hayatında güven ve dürüstlüğe ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen Işık, “Binalar bazında bakarsak; binalarımız sağlam ve kaliteli. Çok üst sekmente daire yapmadık. Çok alt sekmente de daire yapmadık. Mekan her zaman önemlidir. Öyle olduğundan konut her insan için ihtiyaç olacak, konut üretimi yapan firmalar da her zaman olacak. Biz orta gelir grubuna hitap eden projeler üretiyoruz. Çok lüks konutlar yapmamaya gayret ediyoruz. Orta gelir grubuyla ticaret yapmak bizi mutlu ediyor. İstikrarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüzde 100 yerli ve milli bir firmayız. İçimizde yabancı sermaye yok. Kredi bazlı bir çalışmamız da yok. Mimarıyla, mühendisiyle profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. Hem alaylı hem de mektepli olduğunuz zaman ve buna özveriyle çalışmayı da eklediğiniz zaman illa ki karşılığı alınıyor” şeklinde konuştu.

KALİTE VE LEZZETİN BULUŞMA NOKTASI: MİSS UNLU MAMULLERİ

mis-unlu-mamulleri-1.jpg

Mis Group bünyesinde yaklaşık 6 ay önce Yeni İstanbul Caddesi’nde hizmete giren Miss Unlu Mamulleri, üretimindeki çeşitlilik ve verimi arttırma yoluna giderek ekmek, pastane ürünleri ve unlu mamuller ve yufka gibi birçok ana kategori altında üretim gerçekleştiriyor. Miss Unlu Mamulleri’nin misyonundan bahseden İşletme Müdürü Abdullah Tekdere, “Türk kültüründe bir klasik olan baklava, börek ve pastane grubu ve una dair aklınıza gelen tüm çeşitleri alışıldığı gibi el üretimi hijyen ve özeniyle endüstriyel ile buluşturarak yüksek kapasite ile kalite, performans ve güveni hiç bozmadan güçlü lojistik ağıyla sürekli hale getirebilmek sektör misyonumuzdur” ifadelerini kullandı.

TÜM TÜRKİYE’YE ÜRETELİM VE SEVK EDELİM

Miss Unlu Mamulleri’nin çalışmalarından bahseden Tekdere, “Yurtdışı ve içi kurumsal müşterilerimize sunduğumuz ve birlikte yürüttüğümüz ticari çözüm ortaklığımız, interaktif faaliyetlerle her geçen gün daha da iyileşerek, güçleniyor. Kısa sürede bu kadar ilerleyebilmiş olmak, ticari ortaklıklarımızla ilişkilerimizi iyi yöneterek mümkün oldu. Geçmişten gelen sektör tecrübesini, günümüz enerji ve taleplerine cevap verecek şekilde entegre ederek, unlu mamulü dinamik tutan genç ekibimizle istenilen inovatif çalışmaları, Ar-Ge denemelerini yaparak hem kendimizi sürekli geliştirmek hem de sektöre farklı yön vermek bizleri diğerlerinden ayırırken, işimizi daha da keyifli hale getiriyor” dedi.

mis-unlu-mamulleri-6.jpg

ÜRETİM ALANLARINI GÖREBİLİYORLAR

Üretimlerini şeffaf ve temiz bir şekilde gerçekleştirdiklerini kaydeden Tekdere, “Satış alanımıza kurduğumuz ekranlarda müşterilerimiz üretim alanlarını görme imkânları var. Yanımızda Konya’nın tanınmış ustaları ile çalışıyoruz. Ürettiğimiz ürünün hakkını veriyoruz. Müşterilerimizden işletmemize olan geri dönüşler bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu da bizlerin çalışma aşkını ve şevkini daha da artırıyor. Kaliteyi daha ucuza satıyoruz” diye konuştu.

HER ÇARŞAMBA YÜZDE 30 İNDİRİM

Miss Unlu Mamulleri olarak her Çarşamba tüm ürünlerde geçerli yüzde 30 indirim yaptıklarını aktaran Tekdere, “Vatandaşlarımızın ilgisi ise tezgâhta ürün kalmayacak kadar yoğun” diyerek sözlerine son verdi.

MİS KOLEJİ MUTLU BİR GELECEĞE TAŞIYOR

mis-koleji-2.jpg

Mis Group bünyesinde yeni eğitim yılında faaliyetlerine başlayan olan MİS Koleji; eğitimde çıtayı yükseltmek amacında. Öğrencilerini her türlü eğitsel-kültürel donanımla yetiştirme hedefindeki MİS Koleji sosyal imkanlarıyla da ses getirmeye devam ediyor. MİS Koleji Okul Müdürü Doğukan Şahin, “Öğrenci merkezli ve etkinlik temelli bir eğitim yaklaşımı ile Konya halkının teveccühünü kazanmış durumdayız” dedi.

ÖĞRENCİNİN MUTLULUĞU ESAS ALINIYOR

“MİS Koleji kalabalık okulların aksine daha az ve seçkin bir öğrenci grubu ile her öğrencinin öğrenme ve bireysel farklılıklarını tanıyabildiğimiz, geliştirici ve kavrayıcı bir eğitim olanağı sunmaktadır” diyen Şahin, “Kalabalık olmayan öğrenci grubu ile gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetlerimiz öğrenmenin verimliliği ve kalitesini artırmakta bu da beraberinde başarıyı getirmektedir. Sınıflarımızda çocuklarımızın yaparak yaşayarak öğrendiği, her bir öğrencinin bireysel farklılıklarının dikkate alındığı, öğrencilerin mutluluğunun ve başarının esas alındığı bir eğitim anlayışıyla bu yolda ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

mis-koleji-4-001.jpg

ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİN SIKI TAKİBİNDE

Kolejde kesintisiz 6 gün eğitim verildiğini ifade eden Şahin, “Dokuz saat üzerinden planlanan eğitim programı ile de öğrencilerimiz haftada 45 saatin üzerinde eğitim öğretim faaliyetinden yararlanıyor. Cumartesi etütleri birebir, grup veya sınıf etütü şeklinde planlanarak aynı zamanda öğrencilerimizin sanat, spor ve kültürel faaliyetlerini sürdürebilmeleri adına kulüpler oluşturuldu. Hafta içi bu kulüp faaliyetlerine ilgi duydukları ve yetenekli oldukları alanlara göre katılırlar. Okulların sahip olduğu teknolojik olanaklar ve fiziki altyapılar büyük önem taşırlar, ancak öğrencilerin başarılı olabilmeleri, birikimli, donanımlı, nitelikli ve özverili öğretmenler sayesindedir” dedi.

YABANCI DİLİ HEDEF DİL OLARAK TANIMLIYORUZ

MİS Koleji olarak yabancı dile ayrı bir önem verdiklerinden de bahseden Şahin, “Biz ikinci bir dilin öğrenilmesi zorunluluğu ile hareket edip bu ikinci dili yabancı dil olarak değil hedef dil olarak tanımlıyoruz. Bu sebeple okulumuzun tamamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kendi arasında oluşturduğumuz ‘Conversation Point’( Sohbet Noktası) cafemizde İngilizce konuşuyorlar” şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.