Beysu Konyaspor, Balıkesir'de kayıp

Beysu Konyaspor, Balıkesir'de kayıp
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: 109 - Beysu Konyaspor Basketbol: 102

Beysu Konyaspor, Misli.com TBL 26. hafta kapanış mücadelesinde deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 109-102 mağlup oldu.

Kurtdereli Spor Salonu’ndan oynanan mücadelede ilk çeyreği 31-24 Konyaspor önde kapattı.

İkinci çeyrekte etkili olan taraf Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oldu ve soyunma odasına 54-50 önde gitti. 3. çeyrekte yeniden oyuna ağırlığını koyan Konyaspor, son çeyreğe 84-76 önde girdi.

Son çeyreğe hücumda etkili başlayan ev sahibi Balıkesir BŞB oldu. 04.47 dakika kala 96-93 öne geçen ev sahibi ekip kalan bölümde Konyaspor’un basit hatalarını ve top kayıplarını iyi değerlendirdi ve mücadeleden 109-102 galip ayrıldı.

Beysu Konyaspor’da; Derek Ogbeide’nin 24 sayı 11 ribaunt, Tayfun Erülkü de 17 sayı, 14 asist, 7 ribauntluk performansla doube double yaptıkları mücadelede, Umut Geçen’in 16, Matt Morgan’ın 15, Hazer Avcı’nın 13 sayılık performansları mağlubiyeti önlemeye yetmedi. Balıkesir BŞB’de ise Kahll Dukes 29 sayı,10 asistlik performansla galibiyetin baş mimarı oldu.

Bu sonuçla, ligde tutunma mücadelesi veren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 11. galibiyetini alırken Beysu Konyaspor, 18 galibiyette kaldı ve bitime 4 hafta kala, lider Manisa BŞB’nin 3 galibiyet gerisine düşerek normal sezon birinciliği şansından iyice uzaklaştı. Beysu Konyaspor 28. haftada Kocaeli BŞB Kağıtspor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.