Miss Unlu Mamulleri bayramda da yanınızda

Miss Unlu Mamulleri bayramda da yanınızda
Miss Unlu Mamulleri İşletme Müdürü Abdullah Tekdere, “Müşterilerimizi kapımızdan boş döndürmemek için Ramazan’ın birinci günü de dahil olmak üzere yılın 365 günü hizmet veriyoruz. Ayrıca elimizde ne çeşit tatlı varsa hepsini bayram için üreteceğiz” dedi.

Geçmişten gelen sektör tecrübesini, günümüz enerji ve taleplerine cevap verecek şekilde entegre ettiklerini ifade eden Miss Unlu Mamulleri İşletme Müdürü Abdullah Tekdere, “Müşterilerimizi kapımızdan boş döndürmemek için Ramazan’ın birinci günü de dahil olmak üzere yılın 365 günü hizmet veriyoruz. Ayrıca elimizde ne çeşit tatlı varsa hepsini bayram için üreteceğiz” dedi.

Mis Group bünyesinde Yeni İstanbul Caddesi’nde hizmete giren Miss Unlu Mamulleri, ekmek, pastane ürünleri ve unlu mamuller ve yufka gibi birçok ana kategori altında üretim gerçekleştiriyor.

miss-unlu-mamulleri-bayramda-da-yaninizda-6.jpg

Miss Unlu Mamulleri olarak, ev titizliği, anne lezzeti, gıda güvenlik ve kalite sistem uygunluğunu tek çatı altında topladıklarını ifade eden İşletme Müdürü Abdullah Tekdere, “Geçmişten gelen sektör tecrübesini, günümüz enerji ve taleplerine cevap verecek şekilde entegre ederek, unlu mamulü dinamik tutan genç ekibimizle istenilen inovatif çalışmaları, arge denemelerini yaparak hem kendimizi sürekli geliştirmek hem de sektöre farklı yön vermek bizleri diğerlerinden ayırırken, işimizi daha da keyifli hale getiriyor. Türk kültüründe bir klasik olan baklava, börek ve pastane grubu ve una dair aklınıza gelen tüm çeşitleri alışıldığı gibi el üretimi hijyen ve özeniyle endüstriyel ile buluşturarak yüksek kapasite ile kalite, performans ve güveni hiç bozmadan güçlü lojistik ağıyla sürekli hale getirebilmek sektör misyonumuzdur. Yarınlarımızın bugünden daha iyi olabilmesi için, Türkiye’de başladığımız un sektörüne inovatif çalışmalar katarak dış pazarlara öncelikle ihracat ile açılarak, sonrasında dış pazarda şirket kurarak büyümek ve undaki başarımızı dünya çapına taşıyarak, nesiller sonrasına kalabilecek bir istihdam kaynağı ve marka hedefimiz” dedi.

miss-unlu-mamulleri-bayramda-da-yaninizda-5.jpg

İnovaktif çalışmalar ve Ar-Ge

Kendilerini sürekli geliştirmek ve sektöre farklı yön verebilmek için inovaktif çalışmaları ve Ar-Ge denemelerini yapmaya devam ettiklerini ifade eden Tekdere, “İşimize bu şekilde daha keyifli hale getiriyoruz. Yurtdışı ve içi kurumsal müşterilerimize sunduğumuz ve birlikte yürüttüğümüz ticari çözüm ortaklığımız, interaktif faaliyetlerle her geçen gün daha da iyileşerek, güçleniyor. Kısa sürede bu kadar ilerleyebilmiş olmak, ticari ortaklıklarımızla ilişkilerimizi iyi yöneterek mümkün oldu. Unlu mamulde aklınıza gelen tüm ürün çeşitlerini toptan olarak pişmiş, çiğ ve donuk tüm gruplarda ister standart ürünümüzü ister sizler için çalışılacak özel reçeteli ürününüzü siz yalnızca isteyin; biz üretelim ve sevk edelim hem de tüm Türkiye’ye” diye konuştu.

dsc-0644.jpg

miss-unlu-mamulleri-bayramda-da-yaninizda-2.jpg

‘Ramazan Bayramı’nın birinci gününde de açığız’

7 gün 24 saat Konyalılara hizmet verdiklerini ifade eden Tekdere şu şekilde konuştu: “Müşterilerimizi kapımızdan boş döndürmemek için Ramazan’ın birinci günü de dahil olmak üzere yılın 365 günü hizmet veriyoruz. Bayramın birinci günü Konya’da neredeyse bütün fırınlar kapalı olur. Biz bu bayramda da müşterilerimizi eli boş döndürmeyeceğiz. Üretimlerimizi şeffaf ve temiz ortamlarda, hijyeni üst seviyede tutarak gerçekleştiriyoruz. Satış alanımıza kurduğumuz ekranlarda müşterilerimiz üretim alanlarını görme imkânları var. Baklavalarımızda birinci sınıf malzeme kullanıyoruz. Su böreği, kol böreği ve tatlı gruplarımızı da burada yapıyoruz. Bayramlarda genellikle cevizli ve fıstıklı baklavalar yapılırdı. Başka da bir çeşit olmazdı. Biz elimizde ne çeşit tatlı varsa hepsini bayram için üreteceğiz. Ekmek çeşitleri konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazemiz var. Yaş pasta konusunda da iddialıyız. Yanımızda Konya’nın tanınmış ustaları ile çalışıyoruz. Ürettiğimiz ürünün hakkını veriyoruz. Müşterilerimizden işletmemize olan geri dönüşler bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu da bizlerin çalışma aşkını ve şevkini daha da artırıyor. Kaliteyi daha ucuza satıyoruz. Fırınımız içerisinde şarküteri ürünlerinin yanı sıra kuruyemiş ve çikolata reyonumuz mevcut” diye konuştu.

miss-unlu-mamulleri-bayramda-da-yaninizda-4.jpg

HER ÇARŞAMBA YÜZDE 30 İNDİRİM

Miss Unlu Mamulleri olarak her çarşamba tüm ürünlerde geçerli olan yüzde 30 indirime devam ettiklerini söyleyen Tekdere, “Her çarşamba kendi ürettiğimiz ürünlerden olan pasta, baklava, gevrek çeşitleri gibi ürünlerde yüzde 30 indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi ise tezgâhta ürün kalmayacak kadar yoğun. Ayrıca zincir marketlerle çalışarak ekmek çeşitleri hizmeti veriyoruz” ifadelerini kullandı.

miss-unlu-mamulleri-bayramda-da-yaninizda-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.