Modifiyenin kalbi Konya’da atacak!

Modifiyenin kalbi Konya’da atacak!
 Editör
Konya'da 13-14 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'nin en büyük modifiye fuarlarından biri düzenlenecek

KONFER Klasik Modifiyeli Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çalış, modifiye severlere heyecan verici bir açıklama bulundu. Türkiye'nin dört bir yanından modifiye severleri Konya'da bir araya getireceklerini ve 13-14 Temmuz tarihleri arasında Konya Büyükşehir MEDAŞ Stadyumu'nun otoparkında bir modifiye fuarı düzenleyeceklerini duyurdu.

dsc-0009.jpg

‘’MODİFİYENİN KALBİ KONYA’DA’’

Uzun yıllardır modifiyeli araçlarla uğraştığını belirten Başkan Çalış, "Modifiye camiasında tanınan bilinen isimler olarak Konya’nın bu dalda öne çıkabilmesi, Konya turizmine katkı sağlayabilmek ve Konya’da ki modifiyeli araç severleri bir arada toplayıp, modifiyeli araç kullanan arkadaşlarımız adına bir fuar düzenlemek istedik. Gerekli görüşmelerimizi müsaademizi gerekli yerlerden aldık. Belirsiz alanlardan toplanıp görsel şölenler yapılmaya çalışıyor, yüksek sesli müzikler açılıyor, kaza vs. gibi sorunlar ortaya çıkıyor, çok yüksek seslerden aileler rahatsızlık duyuyor, araba severler trafik cezası ödemek zorunda kalıyorlar ve arabaları trafikten men ediliyor. Konyalı kardeşlerimiz bu gibi şölenlerini yasal olarak Konya'da kendi şehrinde bu fuarda yapacak. Türkiye’nin diğer ucuna başka illere gidip bu tutkularını başka illerde yapıyorlar, bu adım Konya adına bizlere gerekli mercilerin uygun gördüğü vakit Konyalı drift severlerimize belki Konya’da büyük bir pistin kapılarını aralayabilir. Yasal olmayan toplanma ve drift şovlara karşı durduğumuz için bu adımı atmak istedik düzenlemiş olduğumuz fuarda drift severler bir araya gelip stresini atacak ve yasal bir şekilde spor arabalarıyla görsel şölenlerini yapacaklar’’ dedi.

dsc-0005.jpg

‘’TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN MODİFİYE SEVERLER KONYA’DA BULUŞACAK’’

13-14 Temmuz tarihlerinde Konya’da Türkiye’nin dört bir yanından modifiyeli araç severleri bir araya getireceklerini aktaran Çalış, ‘’Modifiyenin kalbi Konya’da atacak. Fuar Konya Büyükşehir Stadyumu'nun otoparkında gerçekleşecek. Fuar alanımıza spor arabalar, çok yüksek sesli desibelli araçlarımız gelecek ve yanı sıra bazı fenomen abi ve kardeşlerimizi de davet ettik. 2 gün boyunca Konyalı hemşirelerimize Konyalı kardeşlerimize bu camiayı yakından daha da çok tanıtmaya çalışacağız’’ diye konuştu.

''40 BİN MODİFİYE SEVERİ KONYA'DA BİR ARAYA GETİRECEĞİZ''

Tahmini olarak düzenledikleri fuara 2 bin araç sayısı beklediklerini ifade eden Çalış, ‘’Sayı beklediğimizi geçebilir; aşağı yukarı 40 bin kişinin Konya'yı ziyaret edebileceği bir festival olacak. Cumartesi günü saat 4.00 itibarıyla başlayıp gece 12'ye kadar devam edecek. Pazar günü ise sabah saat 9.00'dan itibaren başlayıp akşam saat 19.00'a kadar devam edecek. Festivalde birçok sponsorumuz olacak. Konya'da sanayide ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren esnaflarımız da fuar alanında bizlerle beraber yer alacaklar’’ ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.