Modifiyenin kalbi Konya’da atıyor!

Modifiyenin kalbi Konya’da atıyor!
 Editör
Konya'da 13-14 Temmuz tarihleri arasında bir ilk gerçekleşiyor ve binlerce aracın katılımıyla Konya Modifiyeli Otomobil Fuarı düzenleniyor

Konya’da bir ilk gerçekleşti ve binlerce aracın katılımıyla Konya’da Modifiyeli Otomobil Fuarı düzenleniyor.

d720a7c7-3725-4b2a-8a1f-a1ee89f84c93.jpg

KONFER Klasik Modifiyeli Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çalış'ın girişimleri ile hayata geçen fuarda, Türkiye'nin dört bir yanından gelen modifiye tutkunları bir araya geliyor.

Konya Büyükşehir MEDAŞ Stadyumu'nun otoparkında 2 gün boyunca Türkiye'nin dört bir tarafından gelen modifiyeli otomobiller fuar alanında yerlerini aldılar. Sabah saatlerinde açılışı yapılan fuara ilgi büyük oldu. Konyalı ve Türkiye’nin dört bir yanında otomotiv severler başta olmak üzere yakın il ve ilçelerden binlerce modifiyeli otomobil tutkunu Konya’ya akın etti.

Fuarda otomobil sahiplerine madalya ve plaket takdimi yapıldı. Fuarda en çok ilgiyi abartılı egzoz ve yüksek sesli müzik çalan araçlar çekti.

0759a9a7-f9cc-4121-9ad4-d80c834b4bd4.jpg

7a5ed053-a54a-42d0-8664-ac9c00a87cbf.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.