Muay Thai sporcusu Yıldız’dan Başkan Tutal'a ziyaret

Muay Thai sporcusu Yıldız’dan Başkan Tutal'a ziyaret
Muay Thai 2022 Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Seydişehir Belediyesi Muay Thai sporcusu Gürkan Uğur Yıldız, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediyesi Muay Thai sporcusu Yıldız Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

İstanbul’da düzenlenen Muay Thai 2022 Avrupa Şampiyonası müsabakalarında dereceye giren sporcu Gürkan Uğur Yıldız Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Tutal, kendisini ziyaret eden dereceye giren sporcuya hediye takdim etti.

13-20 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 56 kilo Yıldız Erkek müsabakalarında Gürkan Uğur Yıldız ikincilik başarısı göstererek gümüş madalya kazandı.

muay-2.jpg

Dereceye giren sporcuyu tebrik eden Başkan Tutal, “Sporcularımızın genç yaşlarda başarıları bizleri mutlu ediyor. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Biz her zaman sporcularımızın maddi ve manevi olarak yanındayız. Seydişehir Belediyesi Spor kulübümüzden yetişen sporcularımızın Konya ve Seydişehir’i temsil etmeleri her zaman gurur verici. Sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Başarılarının ekip ruhuyla yapılan çalışma sonucu ortaya çıktığını kaydeden antrenör Serkan Yıldız, “Sporcularımızın maçlara katılmalarında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyorum. Müsabakalara katılan sporcularımız yılmadan çalışarak başarılar elde ediyorlar. Sporcularımızı yetiştiren ailelerine, sporcularımıza azim, başarı ve bize yaşattıkları mutluluktan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.