Müdür Murat Yiğit'ten anaokullarına ziyaret

Müdür Murat Yiğit'ten anaokullarına ziyaret
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında 02 Nisan 2024 tarihinde Meram ilçesinde bulunan Öğretmen Ayşe İhsan Anaokulu ve Şehit Kubilay Anaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Meram Öğretmen Ayşe İhsan Anaokuluna giderek Okul Müdürü Bayram Ali Söyler’den okul bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerin misafiri oldu, yapılan etkinliklere katıldı.

Daha sonra Şehit Kubilay Anaokulunu giden Murat Yiğit, okulda yapılan etkinlikler ve devam eden projeler hakkında Okul Müdürü Emine Çevik'ten bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi, ders içi faaliyetlerine ortak oldu.

whatsapp-image-2024-04-02-at-3-55-20-pm-1.jpeg

Öğretmenlerle de bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve okullarda gerçekleştirilen projeler hakkında istişarelerde bulundu. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim-öğretim alabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyleyen İl Müdürü, gayretlerinden dolayı öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Müdür Murat Yiğit'e ziyaretlerinde, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.