Müdür Yiğit, Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi'nin sergisinde

Müdür Yiğit, Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi'nin sergisinde
 Editör
Konya il Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen sergiye katıldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerleri tarafından düzenlenen sergiye katıldı.

Düzenlenen program dâhilinde Selçuklu Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergide oluşturulan stantları tek tek gezerek yapılan tekstil, resim, pastacılık, dekoratif ahşap süsleme, dekoratif ev aksesuarları ve el işi çalışmalar hakkında bilgi aldı.

murat-yigit-sergi-2.jpeg

Türk kültürünün en önemli yapı taşlarından olan el sanatlarının yeni nesillerle tanıştırılması ve öğretilmesinin önemine dikkat çeken Murat Yiğit, halk eğitimi merkezleri tarafından açılan kursların ve sergilenen çalışmaların kendileri için kıymetli olduğunu belirtti.

Sergiye; Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu ilçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, eğitim yöneticileri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaşta katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.