Muğla'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

Muğla'da otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı
MUĞLA (AA) - Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Selahattin Aslan yönetimindeki...

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Selahattin Aslan yönetimindeki 48 L 0552 plakalı otomobil, ilçeye bağlı Otmanlar Mahallesi İncirlik mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Selahattin Aslan ile araçta bulunan eşi Fatma Aslan, Sergül Keskin ve Adnan Keskin ağır yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine 4 ambulans, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Köyceğiz Grup Amirliği ekipleri ile Afet ve Acil Durum Yönetim Durum Başkanlığı (AFAD) ekipleri yönlendirildi.

Yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonrası yaralılar 150 metrelik uçurumdan çıkarıldı. Yaralılar ambulanslar ile Köyceğiz ve Ortaca Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Fatma Aslan'ın hamile olduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.