Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'da uyuşturucu operasyonu
Bodrum'da jandarma ekiplerince bir otobüste yapılan aramada 2 kilogram esrar, 496 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

MUĞLA (AA) - Bodrum'da jandarma ekiplerince bir otobüste yapılan aramada 2 kilogram esrar, 496 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Bodrum Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kiralık araç ve şehirlerarası otobüslerle ilçeye uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.Güvercinlik mevkisinde bir otobüsü durduran ekipler, narkotik dedektör köpeği Alçı'nın da katıldığı aramada 2 kilogram toz esrar, 57 gram kubar esrar ve 496 uyuşturcu hap ele geçirdi.
Otobüste bulunan M.Y, M.E, Ş.D, ve C.T. gözaltına alındı.Bu arada, M.P'nin kullandığı otomobili durduran ekipler, bu araçta da 90 gram toz esrar ile 98 uyuşturucu hap buldu.Gözaltına alınan 5 kişi jandarmadaki ifadelerinin ardından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden M.P. ve C.T. tutuklandı, M.Y, M.E, Ş.D, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.