Muhasebeciler bayramlaştı

Muhasebeciler bayramlaştı
Konya SMMMO'nda Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleşen programa MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, İYİ Parti Meclis Üyesi Sırrı Demirel, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

whatsapp-image-2022-05-06-at-16-37-45.jpeg

Dini ve milli bayramların, birlik ve beraberliğin daha içten hissedildiği, mutlulukların paylaşıldığı en güzel günler olduğunu ifade eden Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, "Aile fertlerinin dost, eş ve akrabaların bir araya gelmesini sağlayarak, özlemini gideren, dargınlıkları unutturan, dostluğun, hoşgörünün, mutluluğun milletçe yaşandığı Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu ay içinde yapacağımız genel kurulun tüm üyelerimize, tüm başkan adaylarına hayırlı olmasını Konya’mıza ve muhasebe camiasına hayırlı bir genel kurul olmasını dilerim” dedi.

whatsapp-image-2022-05-06-at-16-37-46.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.