Muhtar, çocukları şenlikte buluşturdu

Muhtar, çocukları şenlikte buluşturdu
Meram Osman Gazi Ortaokulu’nun bahçesinde Çocuk Bahar Şenliği düzenledi.

Meram Pirebi Mahallesi Muhtarı Özkan Aşık, kendi imkanları ile Meram Osman Gazi Ortaokulu’nun bahçesinde Çocuk Bahar Şenliği düzenledi. Birbirinden renkli ve eğlenceli görüntülerin olduğu şenliğe ilgi yoğun oldu. Mahalledeki tüm çocuklar gönlünce eğlendi.

muhtar-1.jpg

Muhtar Özkan Aşık, “Büyük ve güçlü Türkiye için, sadece bilim ve teknoloji alanında gelişmeler elde etmek yeterli değildir. Bilim ve teknikteki gelişmeleri ortaya koyacak ruhen ve bedenen sağlıklı bireyleri yetiştirmeye, dolayısıyla çocukların ihtiyaç duyduğu sosyal faaliyetlere ihtiyaç bulunmaktadır. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz çocuk Bahar şenliği Pirebi Mahallesi olarak çocuk ve aileler arasında bağ kurmayı, bu bağı ve sevgiyi birlik ve beraberliğin güçlendirmesini amaçladık. Çocukları böyle neşeli görmek bizleri çok mutlu etti” dedi. Eğlencenin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. (Havva Gül Yavuz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum