Muhtarlar, Pursaklar için park istedi

Muhtarlar, Pursaklar için park istedi
Pursaklar ilçesi muhtarları, Büyükşehir Belediyesi'nden mahalle halkının rahat hareket edebilecekleri dinlenme alanları ile çocukların eğlenebilecekleri oyun alanları yapılmasını talep etti

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesi muhtarları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden mahalle halkının rahat hareket edebileceği dinlenme alanları ile çocukların eğlenebilecekleri oyun alanları yapılmasını talep etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pursaklar Bölge Başkanlığı'nda, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan ile bir araya gelen 21 mahalle muhtarı sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Muhtarların ortak isteği, mahalle halkının rahat hareket edebilecekleri dinlenme alanları ile çocukların eğlenebilecekleri oyun alanları yapılması oldu.

Tüm muhtarların taleplerini dinleyerek not alan Bircan Pursaklar'ın önemli bir ilçe olduğunu, buraya her yıl en az 2-3 park yapmak istediklerini belirtti. Bircan, "Bunun için de gerekli çalışmaları bugünden itibaren başlatarak, ilgili arkadaşlarıma talimatları veriyorum” ifadesini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.