Murat Yıldırım HACI oldu fotoğrafları sosyal medyaya düştü

Murat Yıldırım HACI oldu fotoğrafları sosyal medyaya düştü
Temmuz ayında 6 yıllık eşiyle yollarını ayıran Murat YIldırım'ın Hacc'a gittiği ortaya çıktı..Bir hayranı hacda onu görüp fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaştı.Murat Yıldırım Hacı Murat Yıldırım oldu böylelikle..

Genellikle Karadeniz dizilerinde oynayan yakışlıklı jön Murat Yıldırım hacı oldu. Hacc'da çekilen fotoğrafları bir hayranı tarafından paylaşılan Hacı Murat'ın fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü...İşte Murat Yıldırım'ın hacdaki halinin fotoğrafları ve detayları Siirt AJans'ta..

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu eşi Burçin Terzioğlu ile şok bir ayrılığa imza atan yakışıklı aktör Murat Yıldırım ikinci kez hacı oldu.Kurban Bayramı’nda da Hac ziyareti için soluğu kutsal topraklarda aldı.Yakışıklı aktörün kutsal topraklarda bir hayranı tarafından çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.Murat Yıldırım’ın şok görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile şok bir ayrılığa imza atan yakışıklı aktör Murat Yıldırım şok ayrılık sorası soluğu kutsal topraklarda almıştı.Ünlü oyuncunun kutsal topraklarda çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

haci-oldu.jpg

Hac Fotoları OLAY Oldu!!!

Kutsal toprakları ziyaret edip dini görevlerini yerine getiren Yıldırım, konakladıgı Medine Oberoi Otel'de de hayranlarının yogun ilgisiyle karsılastı. Rol aldıgı dizilerin yurt dısında yayınlanmasının ardından Arap dünyasında genis bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, gittigi yerlerde hayranlarının isteklerini kırmayarak onlarla bol bol fotograf çektirdi. Ünlü oyuncu, kutsal toprakları ziyareti sırasında da zaman zaman etrafta bulunan insanlar tarafından görüntülendi.

GEçtiğimiz günlerde güzel oyuncu eşi BUrçin TErzioğlu ile şok bir ayrılığa imza atan yakışıklı aktör MUrat YIldırım ikinci kez hacı oldu.Kurban Bayramı’nda da Hac ziyareti için soluğu kutsal topraklarda aldı.Yakışıklı aktörün kutsal topraklarda bir hayran

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.