MÜSİAD KONYA, EXPO'DA

MÜSİAD KONYA, EXPO'DA
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, Konya'nın MÜSİAD EXPO Fuarı'nda lider kent olduğunu belirterek, "Şubeler arasında Konya'yı lider şube yapan katılımcı firmalarımıza teşekkür ederim" dedi

ULAŞ İNBAŞI/ İstanbul'dan bildiriyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD Konya Şubesi, iş dünyasının buluştuğu MÜSİAD EXPO Fuarı’na katılıyor. Sabah saatlerinde MÜSİAD yöneticileri, firma yetkilileri ve basın mensuplarından oluşan Konya heyeti İstanbul’a giderken, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, bir restoranda kahvaltının ardından basın toplantısı düzenledi.

Fuarın ekonomik ve stratejik önemine dikkat çeken Şimşek, “Ülkemizle ilgili olumsuz algı operasyonlarının yürütüldüğü, birtakım organizasyonların kasıtlı olarak iptal edildiği bir ortamda MÜSİAD EXPO’nun CNR Fuar Merkezi’nin 8 holünün tümünü kapsaması, ne katılımcı ne de ziyaretçi olarak kimsenin iptal talebinde bulunmaması MÜSİAD farkının önemli bir göstergesidir. 15. MÜSİAD fuarında 123 ülkeden 7 bin 250 seçkin işadamı ve 100 binin üzerinde ziyaretçi ile iş dünyasının ortak noktada buluşturan EXPO’da bu sene ziyaretçi sayılarında ciddi bir artış görülmektedir. Bu fuarda Konya Şeker, Lusna Makine, Petek Plastik, Tümosan, Mikroniş, Yükselen Metal, Kombassan Gıda, İttifak (Seha, Selva, İmaş Makine, 3. İstanbul İnşaat), Özbey Hijyenik ve Hamme Makine olmak üzere toplamda 14 firmamız 1250 metrekarelik alanda stant açmıştır. MÜSİAD Konya Şubesi olarak, MÜSİAD EXPO’ya çıkarma yapan Konyalı firmalarımızın daima arkalarında olacağımızın bilinmesini isterim” dedi.  

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, Konya'nın MÜSİAD EXPO Fuarı'nda lider kent olduğunu belirterek, "Fuara 123 ülkeden 7 bin 250 firma katılıyor. Birçok sektörün temsilcisi yer alacak. Şubeler arasında Konya'yı lider şube yapan katılımcı firmalarımıza teşekkür ederim. Üyelerimizin ticari hacimlerini artırmalarını ve kaynaşmaları için çalışmalarına devam edeceğiz. 16. MÜSİAD EXPO küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ'leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş dünyası buluşacak" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.