Muş'ta uyuşturucu operasyonu

Muş'ta uyuşturucu operasyonu
Okul önlerinde ve internet kafelerde çocuklara uyuşturucu madde satanlara yönelik operasyonlarda, 4 kilogram 608 gram esrar, 137 gram metamfetamin, 99 gram eroin ve 39 uyuşturucu hap ele geçirildi

MUŞ (AA) - Muş'ta, çocuklara uyuşturucu satanlara yönelik operasyonda, 4 kilogram 608 gram esrar, 137 gram metamfetamin, 99 gram eroin ve 39 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul önlerinde ve internet kafelerde yaşı küçük çocuklara uyuşturucu madde satan, aracılık eden, kullanılmasını kolaylaştıran suç şebekelerine ve şahıslara yönelik mücadelenin etkin şekilde yürütüldüğü belirtildi.

Yapılan çalışmalar kapsamında, 23 şüpheli hakkında "kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan işlem yapıldığının bildirildiği açıklamada, 4 kişinin de "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Şahıslar üzerinde yapılan aramalarda, 4 kilo 608 gram esrar maddesi, 137 gram metamfetamin, 99 gram eroin, 39 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir. Hakkında yakalama kararı bulunan 12 şahıs hakkında da ekiplerce gerekli işlemler yapılmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz devam edecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.