Mustafa Balbay'ın, Konya'yla ilgili iftirayı gündeme getirmesi tepki çekti

Mustafa Balbay'ın, Konya'yla ilgili iftirayı gündeme getirmesi tepki çekti
Mustafa Balbay'ın "Konya'nın en çok içki tüketilen şehir olduğu" iftirasını pervasızca dile getirmesi tepkiyle karşılandı.

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı, Eski CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Konya'yla ilgili kendi zihniyetine sahip çevrelerin ortaya attığı, "En çok içki tüketilen şehir" iftirasını gündeme getirmesi tepki çekti.

Haber Türk'te canlı yayın programına katılan Mustafa Balbay, AK Parti hükümetinin yaşam tarzına müdahale ettiğini iddia ederek buna karşın Konya'nın en çok içki tüketilen şehir olduğunu söyledi.

Program konukları arasında yer alınan Gazeteci Faruk Aksoy, Balbay'ın sözlerine karşı çıkarak bunun bilimsellikten ve gerçeklikten uzak bir söylem olduğunu ifade etti.

untitled-1.jpg

KONYA'NIN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN BİR ŞEHİR OLMASINDAN HER ZAMAN RAHATSIZLAR OLDULAR

Gazeteci kimliği taşıyan Mustafa Balbay'ın, Konya'nın milli ve manevi değerlere sahip bir şehir olmasından duyduğu rahatsızlıkları her fırsatta dile getiren ve bu noktada sık sık şehri hedef alan milli manevi değerlere düşman malum zihniyetin gerçeklikten ve bilimsellikten uzak, maksatlı ve kasıtlı algı oluşturulma çabasının mahsulü olarak ortaya çıkardıkları "En çok içki tüketilen şehir Konya" iftirasını pervasızca dile getirmesi, "Değişmeyen CHP zihniyeti"nin bir göstergesi olarak yorumlandı ve Konyalılar tarafından tepkiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.