Mustafa Destici Konya’ya geliyor

Mustafa Destici Konya’ya geliyor
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Konya İl Teşkilatının Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katılmak üzere yarın Konya’ya gelecek.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Konya İl Teşkilatının Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katılmak üzere yarın Konya’ya gelecek. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı öncesinde Konya’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelecek Destici, ülke gündemi değerlendirecek. BBP lideri Destici, basın toplantısının ardından BBP Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek Genişletilmiş İl Divan Toplantısına başkanlık edecek.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, “Genel Başkanımız Mustafa Destici Cumartesi günü şehrimize ziyaret edecek. Genel Başkanımız Konya ziyareti kapsamında yerel ve ulusal basın toplantısının ardından Genişletilmiş İl Divan Toplantımıza başkanlık edecek. Genel Başkanımıza Konya’da yürüttüğümüz çalışmaları ve Konya ile ilgili tespitlerimizi de ileteceğiz. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin ziyareti şehrimize ve ülkemize hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.