Mustafa Kavuş: istişare ile yönetiyoruz

Mustafa Kavuş: istişare ile yönetiyoruz
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Mustafa Kavuş bu çerçevede gerçekleştirdiği ziyaretlerin üçüncü etabında, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Meclis üyeleri ve Meram Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Karadiğin, Karadiğinderesi, Çayırbağ, Hatıp, Karahüyük, Kozağaç ve Harmancık Mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kavuş ve beraberindekiler vatandaşlarla hasbihal etti, mahalle muhtarlarıyla da 2021 ve sonrasında yapılacak çalışmaları ve projeleri istişare ettiler.

KAVUŞ: "VATANDAŞLARIMIZ VE MUHTARLARIMIZLA 2021 VE SONRASININ PLANLAMASINI YAPTIK”

Planladıkları ve hedefledikleri şekilde mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, en uzak mahalleden başlayıp merkeze doğru devam eden ziyaretleri bir takvim dahilinde sürdürmeye gayret gösterdiklerini ifade etti. Bu yıl pandemiye rağmen gerçekleştirdikleri merkeze uzak 28 mahalle ziyaretini 15 gün önce tamamladıklarını hatırlatan Başkan Kavuş, Karadiğin Mahallesinden başlayıp Harmancık Mahallesinde son bulan ziyaretlerinde de vatandaşlar ve muhtarlarla istişare etme fırsatı yakaladıklarını ve önümüzdeki sürecin planlamasını gerçekleştirdiklerini söyledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.