Mutfak tezgahlarında porselen güzelliği

Mutfak tezgahlarında porselen güzelliği
Porselen mutfak tezgahlarının, mutfağın gözdesi haline geldiğini ifade eden 2M Mermer Sahibi Muhammet Çetin, “Çizilmeye karşı yüksek direnci ve kolay leke tutmama özelliği var" dedi.

Porselen mutfak tezgahlarının, mutfağın gözdesi haline geldiğini ifade eden 2M Mermer Sahibi Muhammet Çetin, “Çizilmeye karşı yüksek direnci ve kolay leke tutmama özelliği var. Güneş ışığında solmaz ve bakımı daha kolaydır. Hijyen sağlaması daha kolaydır. Neme direncinden dolayı bakteri üremesini önlemektedir” dedi.

Mükemmel ve mutlu sofraların yolculuğunun başladığı mutfak tezgahları, mutfakta geçirdiğimiz vaktin çoğunu kaplamakta ve bu nedenle de fark ettiğimizden daha fazla önem taşımaktadır. Son dönemlerde mutfak tezgahlarında trend haline gelen ve müşteri memnuniyetinin üst safhalarda olduğu porselen mutfak tezgahları, şık görüntüsüyle de kullanıcıların gözdesi haline gelmiş durumda.

dsc-0183.jpg

dsc-0159.jpg

2006 yılından bu yana mermer sektöründe hizmet veren 2M Mermer Sahibi Muhammet Çetin, porselen mutfak tezgahları hakkında bilgi vererek, vatandaşlara sundukları hizmetlerden bahsetti. Son teknoloji makine parkurları ile çalıştıklarını aktaran Çetin, “Her zaman yeniliklerin takipçisiyiz. Her zaman bir araştırma içerisindeyiz. Standartlara bağlı kalmıyoruz. Mermer sektöründe yer alan arkadaşlarımızla sürekli fikir alışverişi yapıyoruz. Mutfak tezgahı ağırlıklı hizmet veriyoruz. Şuan sektörümüzün en çok tutulan ve trend haline gelen porselen mutfak tezgahlarına ağırlık verdik. Ayrıca porselen uygulamalarının yanında porseleni kesmekte ve yapıştırmakta kullanılan ürünlerin tedarikini de sektöre biz sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

dsc-0164.jpg

‘Yanmaz, solmaz, leke tutmaz’

‘Bir mutfağın kalbini oluşturan, onu yaşayan bir mutfak haline getiren şey hiç kuşkusuz ki mutfak tezgahıdır’ diyerek sözlerine devam eden Çetin, “Porselenin daha dayanıklı ve daha büyük ebatlarda üretiminin kolaylaşması ile birlikte, mutfak tasarımındaki kullanım alanı da genişlemiş ve nihayetinde mutfak tezgahlarının gözdesi porselen tezgahlar olmuştur. Porselen tezgahlar, özellikle granit gibi doğal materyaller ile karşılaştırıldığında çok daha az gözeneğe sahiptir. Hijyen sağlaması daha kolaydır. Neme direncinden dolayı bakteri üremesini önlemekte. Çizilmeye karşı yüksek direnci ve kolay leke tutmama özelliği var. Güneş ışığında solmaz ve bakımı daha kolaydır. Sıcak tavalar veya güveçler gibi doğrudan ısıya maruz kalmaya duyarlı değildir. Ultraviyole ışığa ve ısıya dayanıklıdır. 120 farklı renk portföyümüz var. Vatandaşlarımız diledikleri gibi mobilyalarına göre uyumlu rengi seçebilirler. Renk konusunda imkanlarımız çok geniş” dedi.

dsc-0165.jpg

‘İhracat da yapıyoruz’

Yurtdışında da birçok ülke ile çalıştıklarını ifade eden Çetin, “Bütün Avrupa ülkelerine kapıda ödeme kargo hizmetimiz mevcut. Avrupa’da yaşan insanlara da Konya’da yaşarmış gibi aynı hizmeti veriyoruz. Satış sonrasında da yaşanılan herhangi bir problemde de müşterilerimize her türlü desteği sağlıyoruz. Ayrıca ürünlerimiz de garantilidir” diye konuştu. (Mine Doruatlı)

dsc-0174.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.