Uğur Özteke

Uğur Özteke

NE TAHİR BAŞKANMIŞSIN YAHU?

NE TAHİR BAŞKANMIŞSIN YAHU?

AK Parti Konya’da yorgan gitse de kavga bitmez. Bitmeyecek de.

Şimdi AK Parti içerisinde ne kadar acı dahası vahim bir durum var ki kimse gerçeği dillendiremiyor. Seçim çalışmaları boyunca Hacivat-Karagöz’ü oynayanlar kazananı kaybedeni ile birlikte sus pus olmuş durumdalar.

Bugün yazımıza başlarken kabul edin etmeyin şu gerçeği zaman içerisinde kabullenmek zorunda kalacaksınız.

Bu mübarek şehir vakti zamanında Hazreti Pir ile Şems’i bile birbirine düşürmüş müdür?

O zaman parayı, varlığı, dünyayı, refahı gördükçe büyüdüğünü sanan, büyüdükçe de zenginleştikçe de yasallığı kitabına uyduran vicdanını da kendine göre fetvalarla kandıran birilerinin yüzünden bu millet daha çok ağlaşır.

AK Parti içinde il başkanından teşkilatlarına, Genel Başkan Yardımcısından Konya’nın listelerini Reis’e onaylatanlar ortada yok. Sade vatandaş ağlıyor ama onların sesleri çıkmıyor. Tık yok.

Ama birileri kendince bir suçlu bulup AK Parti’nin bu şehirde bağıra bağıra kaybettiğini de kabullenemiyor.

Dahası yemiyor.

Hiç kusura bakmayacaksınız. Görüşlerinize katılmasam da asla ama asla kabul etmesem de yazımızın altına yaptığınız yorumlara yer veriyorum.

Çünkü sizler beni vebalden kurtarıp günahımı alıyorsunuz.

………………

Buyurun “Aklını başına al” rumuzuyla yazan okurumuz bakın ne demiş Bu düşüşün tek sorumlusu adını yazmaya korktuğun Tahir’dir ve buna göz yuman teşkilattır. Şimdi de ilk iki bu hezimeti senin gibi tetikçiler üzerinden başkalarına yıkmaya çalışıyor. Yemezler hacı yemezler.”

Hacı abi aklım başımda çok şükür.

Bu düşüşün tek sorumlusu Tahir’dir diyerek farkında olmadan Tahir Bey’in gücüne güç katıp ulaşılmaz yenilmez, dev bir adam yapan sizsiniz. Eğer 15 yıldır ülkeyi tek başına yöneten, Amerika’dan Orta Asya’ya dünyaya kafa tutan bir siyasi güç Konya’da sizin tanımlamanız ile bir tek Tahir’e kaldı ise o zaman oturup yeniden düşünmemiz gerekmez mi?   

…………..

Cemal Güven rumuzlu okurumuz yazmış Şu Tahirciliği ne zaman bırakacaksın. Ya sen neden kabul etmek istemiyorsun neden başka sebepler arıyorsun anlamıyorum sonuçların nasıl yorumlanması gerektiği açık ve net sadece bırak bu Tahirciliği…”

Cemal Bey, Allah’a şükür Tahir Beycilik ile itham ettiğiniz benim, sadece son beş yılda bu köşede yazdığım eleştiri yazılarının eğer yarısını siz farklı rumuz ve isimlerle sosyal medyada yazabildiniz ise buyurun bugün gazeteye gelin görüşelim. Ben de ertesi güne gazeteciliği bıraktığımı ilan edeyim. Maalesef sizin gibi düşünenlerin nerede sustuğunu yazımın alt kısmında bu tür iddialara toplu olarak cevap vermeye çalışacağım.

………….

Haydar Çelenİhtiyar, 15 senedir Konya siyasetinde kelek kesenin Tahir olduğunu yazan sensin, onun gücünün ne olduğunu, kimleri yedi-bitirdi, kimleri ağa yaptı, örneklerle yazan sensin, şimdi kimden/neden utanıyorsun? Bu işin mesulünün Tahir olduğunu yazmaya? Yedirdi içirdi mi, ortak-çerek misiniz? Neden yazamıyorsun arkadaş !Yok arkadaşı Ak partiye atmamaya yemin etmiş, sonra kurban kesmiş falan filan, bireysel örneklerde hikaye anlatma bize, gerçekleri yaz! Yerse tabi!”

Haydar Bey Cenab-ı Allah’ıma şükürler olsun ki bugüne kadar bu şehirde AK Partili de olsa bildiklerimi adam gibi satır satır yazamasam da gücüm ve boyum nispetinde tozunu kaldırdım, ucunu kanattım. İş Emniyet’ten Adliye’ye kadar gitti. Adliye’den nereye gitti orasını bilemem. O da benim sorumluluğum değildir.

Yazamadıklarıma da Sayın Cumhurbaşkanımızın danışmanlarından alanlarına kadar AK Partili vekillere, bakan yardımcılarına, müsteşarlara kadar altına da adımı soyadımı yazarak ulaştırdım. Daha da yetmedi? Sayın Cumhurbaşkanımızın o alanda yetkili kıldığı beyefendilere kadar iddiaları ilettim. Çok şükür.

………………….

Hasan Özer Bey de şöyle yazmış Çevremde yüzlerce kişiden duymuşumdur, Başkanlıkta oyum Reis’e lakin Tahir varsa benden MV. Seçimlerinde AK Partiye oy çıkmaz diyen! Yıllardır Konya yönetiminde etkili olmuş vatandaş temiz pak, biz seçmenler mi suçluyuz Sayın Özteke?

Sizi adil yazmaya davet ediyorum!

Hasan Bey evet siz suçlusunuz. Ben hala Tahir olursa oyumu MHP’ye veririm, anam avradım olsun MHP’ye veririm, şart olsun MHP’ye veririm diyenlerin sandık başına gittiği zaman yine AK Parti’ye verdiğine inanıyorum.

Dahası tanıdık dostlarımın sosyal medyada aynı iddialarda bulunarak Tahir Başkan’a hakaretler ettiğini ama pazar akşamı sonuçlar açıklanmaya başladıkça “Gözü kör olsun elim kırılsaydı da vermeseydim” diyenlerle ben hala görüşüyorum. Dedikleri şu “O kutunun başına geçince dayanamadım yine AK Parti’ye verdim. Elim varmadı”

Haaa böyle deyip veren olmuş mudur? Olmuştur. Ama bu düşüşün tek sorumlusunun Tahir Akyürek olmadığını tekrar, tekrar, tekrar iddia ediyorum. Son bölümünde bu noktaya daha detaylı gireceğim. 

………………….

Engin Su Boş boş yazıyorsunuz. Konya’yı kaybetmenin tek sebebi Tahir Akyürek'tir. Lafı oraya buraya çekiyor sonra da "Aa niye böyle oldu?" yazıyorsunuz. Beyninizde hiç bir şey oturtamadığınız o boşluğa birazcık Tahir Akyürek'i oturtmaya çalışırsanız cuk diye oturtacak ve zihninizi ancak böylece berraklaştırabileceksiniz.

Engin Bey bu iddianıza aşağıda yer vermeye çalışacağım.

 ………………..

Tutuplu Sayın Özteke anladık, derdin son demde de olsa bir milletvekilliği danışmanlığı kapmak, bence haklısın da, Tahir başkan seni yanına Milletvekili danışmanı olarak almalıdır. Çünkü sonuna kadar Tahir başkanı savundun ve danışmalığı hak ediyorsun vesselam…

TUTUPLU abim dünkü bize saydıranlar içerisinde en çok sizi sevdim biliyor musun?

Niye?

Çünkü millet lafı döndürüp dolaştırıyor, etrafında gezdiriyor ya siz direkt göbekten girmişsiniz konuya.

Bana bu fırsatı bilmem kaçıncı kez verdiğiniz için de teşekkür ederim.

TUTUPLU abim önce size Tahir Bey’den değil Reis’in yıllar önce bugünkü dava arkadaşlarına söylediği bir söz ile bu paragrafa girmek istiyorum.

Bunu da bana halen makamında oturan AK Partili bir Belediye Başkanımız söylemiş ben de salağım ya bir köşeye not almıştım. Bana söylenene göre Reis yol arkadaşlarına bir gün şöyle der;

“İşini bilen adam ile çalışmak çok zordur. Ama verim alırsınız.

İşini bilmeyenlerle çalışmak çok kolaydır ama verim alamazsınız.”

Allah’ıma yüzlerce, binlerce kez, sonsuz şükürler olsun ki Tahir Abim beni değil danışmanı yapmak, Ankara’ya giderken arabasına bile almaz. Çünkü çok şükür Cenab-ı Allah’ım bana biraz akıl, biraz fikir biraz da feraset vermiş. Onun için siyasetçilerin pek işine gelmem.

Burayı herkes ama herkes çok iyi okusun ve not alsın.

Bence de bir kenara köşesinde saklasın.

Çünkü bunu ilk defa yazıyorum.

Tahir beyle aramızda geçen ve beni beynimden vuran onlarca sözden birisini de eğer sır ise ilk kez yazıyorum. Tahir abimiz de kendisini benim yerime koysun empati yapsın ve hakkını helal etsin;

“Uğur abi bizim İslamcı gençleri doyuramıyorum…..!”   

TUTUPLU abim, 41 yıllık gazetecilik hayatım boyunca, 57 yaşında bir fani olarak bir Allah’ın kulu arkamdan da olsa “İslamcı Uğur Özteke’yi doyuramadım” demedi, diyemez. Diyenin de alnını karışlarım.

Haaaa o İslamcı gençlerin listesi bende.

İçlerinde AK Parti’den vekil adayı olanı mı ararsınız?

İş adamı olanı mı?

Onlarca donunu bağlayamayan, 1 günlük memurluğu bile yokken bugün İl Müdürlüğü yapanları mı istersiniz?

TUTUPLU Abim bilmem daha fazla yazmam gerekir mi? Ama siz akıllısınız anladınız değil mi? 

…………….

Gelelim uzun lafın özüne.

AK Parti’nin oyu bu kadar çok düştü ise.

Hasan Angı abim 15 vekili alacağız diye demeçler verip 10 rakamına şükrediyorsa.

Genel Başkan yardımcımız dersimizi çıkartacağız diyorsa.

………..

Ve Genel Başkan Yardımcısından, İl Başkanına hiç kimse Tahir Başkan ile ilgili tek kelime dahi edemiyorsa o zaman oturalım biz konuşalım.

Değerli büyüklerim, çok kıymetli okurlarımız AK Parti’nin 2 hatta 3, hatta 5 vekil kaybetmesinin size göre tek sorumlusu olan Tahir Akyürek’i ikinci sıraya kim yazdırdı?

Ahmet Sorgun mu?

Hasan Angı mı?

Yoksa ben mi?

Haaaa sizler de öyle yürek varsa çok ciğer yediniz ise yazsanıza Sayın Genel Başkan Yardımcımıza, yazsanıza İl Başkanımıza….

Haaaa her iki büyüğümüz de bu soruya “Vallahi bizim haberimiz dahi yok. Uğur Özteke, Tahir’in adamı, hatta Tahir’in gizli ortağı o yazdırdı” derlerse o zaman EVET ben yazdırdım, gittim Reis’e anlattım Reis’i ikna ettim Reis de benim listenin altına imzasını attı.

Var mı itirazı olan. Yerseniz böyle idi. Ye-di-niz….

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Eğer iki insan her konuda anlaşıyorsa, emin olabilirsiniz ki düşünen yalnızca bir tanesidir

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Larende caddesinde trafikte bir dakikalık saygıyı elden bırakmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR