‘Nerede Kalmıştık’ projesi Yunak’ta tanıtıldı

‘Nerede Kalmıştık’ projesi Yunak’ta tanıtıldı
Emine Erdoğan’ın himayelerinde AK Parti Kadın Kolları tarafından çeşitli sebeplerle eğitimi yarıda kalmış kadınlar ve kız çocuklarının eğitim hayallerini gerçekleştirebilmeleri için başlatılan ‘Nerede Kalmıştık’ projesi ilk olarak Yunak’ta tanıtıtıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde AK Parti Kadın Kolları tarafından çeşitli sebeplerle eğitimi yarıda kalmış kadınlar ve kız çocuklarının eğitim hayallerini gerçekleştirebilmeleri için başlatılan ‘Nerede Kalmıştık’ projesi Konya’da ilk olarak Yunak’ta tanıtıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın katılımıyla gerçekleştirilen programda tanıtımı yapılan projeye nasıl başvurulacağı ve kadınlara ne tür destekler verileceği anlatıldı. Programda konuşan Milletvekili Samancı, “Öncelikle Türkiye’de bu projenin başlatıldığı ilk ilçelerden birisinin Yunak olmasından dolayı şehrimiz ve hemşerilerimiz adına gurur duyuyorum” dedi.

‘UMUTLARI YEŞERTİYORUZ’

Kadınların toplumla birey arasında bir köprü vazifesi gördüğünü ve ne kadar eğitimli olurlarsa, çocuklar üzerinden toplumun da o kadar ileriye gideceğini ifade eden Samancı, konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti iktidarlarında kadınlarımızın iş hayatına kazandırılması açısından daha önce emsali görülmemiş çalışmalar yapıldı, destekler verildi. Yaşamın her alanında kadınların teşvik edilmesi, siyaset başta olmak üzere devletin tüm kademelerinde, ticarette, tarımda, kadınların olabildiğince fazla yer alması için teşvik edici çalışmalar bu anlamda öne çıkıyor. Şimdi de bir sebeple eğitimini yarıda bırakmış kadınlarımızın hayallerini gerçekleştirmesi için yeni bir motivasyon sağlayacak, onlara azim ve kararlılıkları açısından maddi ve manevi destek olacak bir projeyle umutları yeşertiyor, ‘Nerede Kalmıştık’ diyoruz.

Projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’ye şükranlarımızı arz ediyoruz. Bu süreçte mahalle mahalle gezerek kadınlarımıza ve kız çocuklarımıza projeyi ulaştıracak, sağlayacakları destekle onların yarım kalan hayallerini gerçekleştirmeleri için çalışacak olan AK Parti Kadın Kollarımıza da kolaylıklar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.