Nevruz kutlamaları

Nevruz kutlamaları
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın:- "Hep birlikte teröre karşı insani ve vicdani dik duruş sergileyerek, ezeli birlikteliğimizin zedelemesine izin vermemeliyiz"

ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Hep birlikte teröre karşı insani ve vicdani dik duruş sergileyerek, ezeli birlikteliğimizin zedelemesine izin vermemeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yalçın, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların karşılıklı sevgi ve saygının ifade edilmesine, birlik ve beraberliğin pekişmesine aracılık eden günler olduğunu belirtti.

Nevruzu hep birlikte kardeşçe kutlamanın mutluluğunun tüm ülkede yaşanması temennisinde bulunan Yalçın, şunları kaydetti:

"78 milyonun kardeşliğini hedef alan taşeron örgütlerin karanlık planlarını yüreklerimizi birleştirerek bozmalıyız. Birbirimize sımsıkı kenetlenmeli, tüm farklılıklarımızın bu toprağın, asli unsuru olduğunu bilerek birbirimizi bağrımıza basmalıyız. Hep birlikte teröre karşı insani ve vicdani dik duruş sergileyerek, ezeli birlikteliğimizin zedelemesine izin vermemeliyiz. Birliğin olmadığı yerde dağılma, kin, nefret ve düşmanlık vardır. Bu vatan hepimizin. Keder ve üzüntüsüyle, neşe ve sevinciyle birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız."

Nevruz ile yeni ve umut dolu günlerin geleceğine yürekten inandığını vurgulayan Yalçın, "Büyük Memur-Sen ailesi olarak yeni ve güzel başlangıçların, sevinç ve neşeyle kutlandığı gün olan nevruzun, aramızdaki sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesini, kalıcı hale getirmesini diliyoruz. Barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü olan nevruzun, daha güzel günlerin başlangıcı olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.