Nevşehir'de dolandırıcılık iddiası

Nevşehir'de dolandırıcılık iddiası
Telefonda kendilerini polis olarak tanıtarak, bir kadının 10 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile 2 bin 400 lira parasını aldıkları ileri sürülen 2 şüpheli yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, telefonda kendilerini polis olarak tanıtarak bir kadını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Yeni Mahalle’de ikamet eden 66 yaşındaki Z.E'yi telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtarak dolandıran şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Z.E'nin verdiği bilgilerden yola çıkan ekipler, şüpheli Halit Ö. (24) ve Hammadi Ö'yü (27) yolcu otobüsüyle Kayseri’ye giderken Avanos ilçesi çıkışında gözaltına aldı.

Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı oldukları tespit edilen zanlıların yapılan üst aramalarında Z.E’den aldıkları 10 bin lira değerindeki ziynet eşyası ile 2 bin 400 lira para ele geçirildi. Halit Ö. ve Hammadi Ö, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Z.E’nin geçen yıl da dolandırıcıların tuzağına düştüğü, dolandırıcıların hesabına para yatırırken polis tarafından engellendiği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.