Nsu Tanığı Neonazi, Çocuk Tacizcisi Çıktı

Nsu Tanığı Neonazi, Çocuk Tacizcisi Çıktı
Almanya'da 2000-2006 yılları arasında 8'i Türk 9 göçmenin ölümünden sorumlu tutulan NSU davasında tanık olarak dinlenen eski polis muhbiri, çocuk tacizcisi çıktı.

Almanya'da 2000-2006 yılları arasında 8'i Türk 9 göçmenin ölümünden sorumlu tutulan NSU davasında tanık olarak dinlenen eski polis muhbiri Neonazi Tino Brandt'ın, çocuk tacizcisi olduğu ortaya çıktı.

NSU DAVASININ ÖNEMLİ TANIKLARINDAN

NSU çetesi üçlüsü Uwe Mundlos, Uwe Böhnhardt ve Beate Zschäpe'nin de aktif olduğu Thüringer Heimatschutz'un kurucu olarak bilinen Tino Brandt hakkında küçük çocuklara cinsel istismar nedeniyle dava açıldı. Gera Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, NSU davasının önemli tanıkları arasında yer alan NPD üyesi polis muhbiri Tino Brandt hakkında, 'Küçük çocuk ve gençlere ağır taciz, fuhşa teşvik ve küçük çocukları para karşılığı sekse teşvik' suçlamalarıyla dava açıldığı kaydedildi.

157 FARKLI TACİZ OLAYINA KARIŞMIŞ

Haziran ayından beri gözaltında bulunan Tino Brandt'ın 157 farklı taciz ve çocuk istismarı olayına karıştığı belirtiliyor. Yayın kuruluşu MDR'e göre, Brandt kendisine yöneltilen suçlamaların bir bölümünü kabul etti.

Anayasayı Koruma Teşkilatı'na muhbirlik yapan Tino Brandt, 2001 yılında deşifre olduktan sonra, aşırı sağ gruplar ile bağlantısının kesildiğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.