Nusaybin'de vatandaşlara "güvenli bölge" çağrısı

Nusaybin'de vatandaşlara "güvenli bölge" çağrısı
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Nusaybin'de güvenlik güçleri, operasyon bölgesinde kalan vatandaşların emniyetle bölge dışına çıkarılmasını sağlamak için her gün anonslarla çağrıda bulunuyor

ANKARA (AA) - Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri, operasyon bölgesinde kalan vatandaşların emniyetle bölge dışına çıkarılmasını sağlamak için her gün anonslarla çağrı yapıyor.

Nusaybin'de terör örgütü mensuplarınca kazılan çukur, kurulan barikat ve gizlenen bombalı tuzakları temizlemek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 14 Mart'ta başlatılan operasyonlar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik kuvvetleri, ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edilen tarihten itibaren, operasyon bölgesinde kalan vatandaşların emniyetle bölge dışına çıkarılmasını sağlamak için her gün 7-8 ayrı noktadan anons yapıyor.

Terörist ateşi yüzünden evlerinde mahsur kalıp güvenlik güçlerinden yardım isteyen vatandaşlar, ekiplerce zırhlı araca alınarak güvenli bölgelere götürülüyor.

Güvenlik güçleri, terör örgütü mensuplarına da devlete teslim olmaları yönünde anonslarla çağrı yapıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.