Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan ailesinin evinde yas var

İZMİR (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar'ın İzmir'in Menderes ilçesindeki baba ocağında yas var.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Özel Harekat Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar’ın (23) şahadet haberi, İzmir’in Menderes ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

Şehidin Menderes ilçesi Göreceler Mahallesi'nde ailesinin yaşadığı eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Haberi alan yakınları ve komşuları şehidin evine gitti.

Çocuklarının şehadet haberini alan baba Necaattin ve anne Filiz Bayraktar haber üzerine üzüntü yaşadı. Torunları Gökhan'ın şehit olduğu haberi üzerine dedesi Emin ve babaannesi Şükriye Bayraktar da eve geldi.

Şehidin dedesi Emin Bayraktar, gözyaşları içinde "yandık biz yandık, Allah kimseyi yakmasın. Dinimiz bir, camimiz bir, mezarımız bir neyi halledemiyorlar?" diyerek ağıt yaktı.

Şehit Bayraktar'ın Nusaybin ilçesinde, terör operasyonları kapsamında geçici görevle bulunduğu öğrenildi.

Şehit askerin 10 gün önce izinli olarak İzmir’e geldiği ve şehit olmadan önce de telefonla anne ve babasıyla görüştüğü belirtildi.

Bayraktar’ın cenazesinin yarın Menderes ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.