Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonun sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce kurulan barikatlar ve açılan çukurlar havadan görüntülendi

MARDİN (AA) - Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar sürerken, terör örgütü mensuplarınca ilçenin çeşitli bölgelerine kurulan barikat ve açılan çukurlar havadan tespit edildi.

Nusaybin'de terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan operasyon sürüyor.

İnsansız hava aracı drone ile özellikle Fırat, Dicle ve Abdulkadirpaşa mahallelerinde örgüt mensuplarınca kurulan barikat ve açılan çukurlar görüntülendi. Görüntülerde, kaldırım taşları ve çuvallarla kurulmuş büyük barikatların yanı sıra araçlarla oluşturulan barikatlar da yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.