Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik üç hafta önce başlatılan operasyon sürüyor - Kışla Mahallesinde bir çocuk parkının girişine tuzaklanan el yapımı patlayıcının imha ediliş anı görüntülendi

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon devam ederken, bir çocuk parkının önüne tuzaklanan el yapımı patlayıcının imha anı, drone kamerasına yansıdı.

İlçede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, teröristlerin yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, açılan çukurların kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan müşterek operasyon devam ediyor.

Özellikle Fırat, Dicle, Abdülkadirpaşa, Zeynelabidin mahallelerinde yoğunlaşan çalışmalarda bomba imha uzmanları, evlere ve sokaklara tuzaklanan patlayıcıların yerlerini önce büyük bir titizlilikle belirliyor, ardından da düzeneği güvenli bir şekilde imha ediyor.

- Patlayıcının imha anı havadan görüntülendi

Bu arada, Kışla Mahallesi'nde bir çocuk parkının girişindeki yola tuzaklandığı belirlenen el yapımı patlayıcı, kontrollü şekilde infilak ettirildi. Bombanın infilak ettirilme anı güvenlik güçlerince havadan görüntülenirken, patlama nedeniyle yolda derin bir çukur oluştuğu görüldü.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.