Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin, eşi ve çocukları önünde şehit ettiği Korucubaşı Adnan Durak'ın cenazesi toprağa verildi

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde hasta çocuğunu götürdüğü sağlık merkezinde PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Korucubaşı Adnan Durak'ın cenazesi defnedildi.

Şehit Korucubaşı Durak'ın naaşı, Mardin'deki törenin ardından Nusaybin ilçesinde Tepealtı Mahallesi'nde babaevine getirildi.

Şehidin yakınları, burada gözyaşlarına hakim olamadı, Kürtçe ağıt yaktı.

Daha sonra Durak cenazesi Tepealtı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında gözyaşlarıyla defnedildi.

Törene, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, korucu arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Korucubaşı Adnan Durak, eşi ve biri 3 aylık diğeri 3 yaşında iki çocuğunun gözleri önünde Girmeli Aile Sağlık Merkezi'nde teröristlerce pusuya düşürülerek şehit edilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.