Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Emniyet Amiri Sakarya, memleketi Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı

MANİSA (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden terör operasyonunda şehit olan Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın cenazesi, Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi.

Sakarya'nın naaşı, hastane morgundan alınarak Yörük Mahallesi Nurettin Ersoy Caddesi'ndeki babaevine getirildi.

Şehidin eşi Habibe ile çocukları Rabia, Abdülhamit Buğra ve Mehmet Ali Sakarya, gözyaşlarını tutamadı.

Duaların ardından şehidin naaşı, cenaze töreni için silah arkadaşları ve vatandaşlar tarafından tekbirler eşliğinde Hamidiye Camisi'ne getirildi.

Şehidin annesi Fatma ve babası Mehmet Sakarya, tabuta sarılarak ağladı. Sakarya'nın ailesini, şehidin silah arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İzmir Valisi Mustafa Toprak, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa milletvekilleri Uğur Aydemir ve İsmail Bilen, CHP Manisa milletvekilleri Tur Yıldız Biçer ve Mazlum Nurlu, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Mercan ile AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumaya müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, silah arkadaşlarınca cenaze aracına konuldu. Şehidin cenazesi, tekbirler eşliğinde götürüldüğü Salihli Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürdürülen terör operasyonunda dün Emniyet Amiri Doğan Sakarya (45) şehit olmuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.