Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Güvenlik güçlerince yürütülen arama tarama çalışmaları sırasında 18 uzun namlulu silah, 3 roketatar ve 2 tabanca ile bu silahlara ait mühimmat bulundu

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 18 uzun namlulu silah, 3 roketatar ve 2 tabanca ile bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Nusaybin'de terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, tuzaklanan patlayıcıların imhası, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan operasyon sürüyor.

Müşterek operasyonda güvenlik güçlerince Zeynelabidin ve Kışla mahallelerinde yürütülen arama tarama faaliyeti sırasında 18 uzun namlulu silah, 3 roketatar ve 2 tabanca ile bu silahlara ait mühimmat bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.