O KANAL DAVUTOĞLU VE ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ

O KANAL DAVUTOĞLU VE ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ
Seçimlere 1 hafta kala TRT’de partilerin 10’ar dakikalık propaganda konuşmaları yayınlandı. Konuşmalara Komünist partinin skandal propagandası damga vurdu.

Eda Genç “Ülkemiz 2015 Kasım seçimlerine bir deli ile giriyor. Ülkenin bir bölümü ona neredeyse tapıyor. Cinayetlere, savaş suçlarına, katliamlara ortak olmuş, bunlar için emir vermiş, silah vermiş, onay vermiş. Yine de arkasındaki destek kolay eksilmiyor”diyerek TRT’den seçim konuşması adı altında kin kustu. Devlet kanalından devlet başkanına ağzına geleni söyleyen Eda Genç sosyal medyada büyük tepki alırken ‘AKP’nin başındaki diktatör’ demesi ise alay konusu oldu.

TRT, kanunlar gereği dün akşam seçime girecek partilerin propaganda konuşmalarını yayınladı. 18 partinin genel başkanları ve temsilcileri, 10 dakikalık konuşma sürelerinde vatandaşlardan oy istedi.

Ancak bir parti temsilcisi vardı ki, seçmenden oy isteyeceği bu 10 dakikalık süreyi seçmene ve seçmenin tercihlerine hakaret etmek için kullandı.

Komünist Parti adına TRT’de konuşan parti üyesi Eda Genç, konuşması boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na hakaretler yağdırdı.

7 HAZİRAN’DA TOPMA 13 BİN 780 OY ALDI

Konuşmasına “İnsanlığa, gelecek güzel günlere, iyiliğe, sosyalizme inanın” diye başlayan Eda Genç, güzellik ve iyilik diye başlayan konuşmasında adeta kin kustu.

7 Haziran’daki seçimde 56 milyon 600 bin seçmenden sadece 13.780’sinin oyunu alarak bir kasaba kadar bile oy çıkaramayan Komünist Parti, kanunların verdiği propaganda hakkını alamadığı bu oylar nedeniyle halka ve halkın seçtiği siyasetçilere saldırmak için kullandı.

“ÜLKEMİZ SEÇİMLERE BİR DELİ İLE GİRİYOR”

Komünist Eda Genç, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nu kast ederek “Ülkemiz 2015 Kasım seçimlerine bir deli ile giriyor. Ülkenin bir bölümü ona neredeyse tapıyor. Cinayetlere, savaş suçlarına, katliamlara ortak olmuş, bunlar için emir vermiş, silah vermiş, onay vermiş. Yine de arkasındaki destek kolay eksilmiyor” dedi.

Demokratik düzende seçime giren bir partinin üyesi olarak devlet kanalında konuşan Eda Genç, seçimlere olan inançsızlığını da “Sorun, bir tane deliyle baş edemememiz değildir. Sorun, bu ülkede bir düzen değişikliğine, bunun mümkün ve üstelik zorunlu olduğuna inancın kalmamış olmasındadır. Akla, aydınlığa, eşitliğe inancını yitirenler bu ülkeyi yobazlığa teslim etmiştir” sözleriyle açığa vurdu.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Komünist Parti’li Eda Genç’in devletin cumhurbaşkanı ve Başbakanı’na devletin kanalından sık sık a diyerek yaptığı konuşma sosyal medyda da alay konusu oldu. Twitter’da ‘bu nasıl diktatörlükmüş’ yorumları yapılırken, Eda Genç’in hamasi konuşması da farklı montajlarla eğlence konusu oldu. (Yeni Akit)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.