O soyguncular yakalandı

O soyguncular yakalandı
Konya’da bir markette silahlı ve maskeli soygun gerçekleştirdikleri iddia edilen ve iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen 2 şüpheli yakalandı.

Konya'da bir markette silahlı ve maskeli soygun gerçekleştirdikleri iddia edilen ve iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen 2 şüpheli yakalandı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi Fetih Caddesi'nde bulunan bir markette meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, yüzleri kar maskeli, eli silahlı 2 kişi markete gelerek kasiyer Z.K.'ye (17) ve arkadaşı H.C.'ye silahı doğrultarak kasada bulunan yaklaşık 2 bin lirayı alıp kapının önünde bekleyen ve plakasını gizledikleri otomobile binerek olay yerinden kaçmıştı. Silahlı soygun anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti.

POLİS, RENK DEĞİŞTİREN OTOMOBİLDEN ŞÜPHELİLERE ULAŞTI

Soygundan sonra olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarından şüphelilerin kaçtığı otomobili bulmak için çalışma başlattı. Soyguncuların kaçtığı otomobilin boyasının ışığa göre renk değiştiren bir araç olduğunu tespit eden ekipler, kent merkezindeki yaklaşık 400 benzer otomobil üzeride çalışmalarını yoğunlaştırdı. Polis, renk değiştiren otomobiller üzerinde yaptığı çalışmada soygun günü kırmızı renkli bir otomobille kaçan Recep N. (22) ile Erkan U.'ya (26) ulaştı. Şüphelilerin soygunda kullandıkları kuru sıkı tabancalar evlerinde, kar maskeleri de bir çöp konteynerinde ele geçirildi. Emniyetteki sorgularında suçlarını itiraf eden 2 şüphelinin kasadan aldıkları miktarın 650 lira olduğunu söyledikleri belirtilirken, hırsızlıktan ve uyuşturucudan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Polis, soyguna yardım ettiği iddia edilen üçüncü şüpheli A.G.(25)'yi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

SOYGUNUN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.