Öğrenciler Konya’yı yakından tanıyor

Öğrenciler Konya’yı yakından tanıyor
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Medeniyet Okulu Projesi kapsamında, öğrencilere yönelik bilim, tarih ve kültür gezileri düzenleniyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Medeniyet Okulu Projesi kapsamında, merkez ilçelerimiz dışındaki 28 ilçede eğitim gören 7'nci sınıf öğrencilerine yönelik bilim, tarih ve kültür gezileri düzenleniyor.

whatsapp-image-2024-02-07-at-13-44-56.jpeg

İlçelerden şehir merkezine öğretmenleriyle birlikte getirilen öğrenciler, bir gün boyunca Konya’nın tarihi ve turistik mekânlarını rehberlerle birlikte ziyaret etme fırsatı buluyor. Gezi kapsamında Konya Bilim Merkezi, Büyükşehir Taş Bina, Alaaddin Cami ve Sultanlar Türbesi, Kelebekler Vadisi, Mevlana Türbesi, Konya Panorama Müzesi ve Büyükşehir Stadyumu gibi mekânları ziyaret ederek yaşadıkları şehri yakından tanıyor.

whatsapp-image-2024-02-07-at-13-44-56-3.jpegHaftada iki gün olarak planlanan gezilerde şu ana kadar 4 bin 675 öğrencimiz Konya’yı gezdi. Program sonuna kadar ilçelerimizdeki 13 bin 7. sınıf öğrencinin gezilere katılması hedefleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.