Öğrenciler Ve Öğretmenler Okulları İçin Türkü Seslendirdi

Öğrenciler Ve Öğretmenler Okulları İçin Türkü Seslendirdi
ESKİŞEHİR (AA) - Melahat Ünügür Ortaokulu öğrenciler ve öğretmenleri, Eskişehir yöresine ait "Sultan Seccadesi" adlı türküyü seslendirip hazırladıkları...

ESKİŞEHİR (AA) - Melahat Ünügür Ortaokulu öğrenciler ve öğretmenleri, Eskişehir yöresine ait "Sultan Seccadesi" adlı türküyü seslendirip hazırladıkları videoyu sosyal medyada yayımladı.

Okul Müdürü Ahmet Berberler, yaptığı yazılı açıklamada, "Sultan Seccadesi" türküsünün bilinirliğini artırmak, Eskişehir'in ve okullarının tanıtımını yapmak için güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirtti.

"Melahat Ünügür İçin Söyle" adı altında öğretmen, öğrenci ve velilerle okul kültürünün gelişimine katkıda sağlamaya amaçladıklarını kaydeden Berberler, "Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve türkümüzü birlikte seslendiren, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt'a, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşad Önder Ceylan'a, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ejder Yurttaş'a, kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza, öğrenci ve velilerimize, bizleri kırmayarak, yalnız bırakmayan Mithat Körler'e teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.