Öğretmen Mektebi’nde Programlar Sürüyor

Öğretmen Mektebi’nde Programlar Sürüyor
Konya İnsan Mektebi kapsamında yürütülen Öğretmen Mektebi Projesiyle, pandemi döneminde öğretmenlere yönelik düzenlenen çevrimiçi programlara hız kesmeden devam ediliyor.

Konya İnsan Mektebi kapsamında yürütülen Öğretmen Mektebi Projesiyle, pandemi döneminde öğretmenlere yönelik düzenlenen çevrimiçi programlara hız kesmeden devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta Konya’da görev yapan öğretmenlerle video konferans üzerinden bir araya gelen Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ercan Yılmaz ve Prof. Dr. Coşkun Arslan, gerçekleştirdikleri söyleşilerle bilgi, birikim ve deneyimlerini aktardı. “Mutlu Okul” başlığı altında bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Ercan Yılmaz, konuşmasında eğitimin öğrencilere seçenek sunulan bir süreç olduğunu belirterek ‘okul’u mutluluğu yaşayabilmenin en önemli parçası olarak niteledi. "Çözüm Odaklı Düşünmek" başlık konuşma yapan Prof. Dr. Coşkun Arslan da sorun çözmenin bilişsel yönleri ve olaylara farklı perspektiflerden bakabilmenin çözüm odaklı düşüncedeki faydalarına değindi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.