Okan Bayülgen'in Dada Dandinista'sında ilk bölüm konukları!

Okan Bayülgen'in Dada Dandinista'sında ilk bölüm konukları!
Okan Bayülgen geri dönüyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez ismi Okan Bayülgen Star Tv ekranlarına Dada Dandinista ile geliyor. Dada Dandinista'nın ilk bölüm konukları kim olacak işte ayrıntılar...
Cumartesi geceleri ekrana gelecek programda izleyenler ünlü konuklarla birlikte müzik, eğlence ve tadına doyulmaz sohbetin keyfine varacak. 
 
Özlenen Skeçler...
 
Medya arkası, dandinistan haber bülteni, kamu spotu, burç yorumcusu, studyo canavarı buling gibi Okan Bayülgen’e özgü birbirinden eğlenceli skeçler  ve canlı performanslar ile Dada Dandinista  Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez programı olacak. 
 
Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in star TV ekranlarında yayınlanacak olan Dada Dandinista’nın ilk bölüm konukları belli oldu.
 
Hasret bitiyor Okan Bayülgen Cumartesi gecelerine damga vurmaya geliyor. Usta televiyoncu yeni programı Dada Dandinista’yla bu akşam Star TV’de ekranlara dönüyor. Programın ilk bölümüne kimlerin konuk olacağı belli oldu. Başarılı sanatçı Funda Arar, ünlü sunucu Zahide Yetiş, güzel oyuncu Büşra Pekin, televizyon eleştirmeni ve sunucu Mesut Yar, bu aralar Kertenkele dizisinde de rol alan Sinan Çalışkanoğlu ile ünlü yapımcı Osmantan Erkır, Dada Dandinista’nın ilk bölümünde karşımıza çıkacak. Eğlenceli programda birçok sürpriz şey de yaşanacak.
 
Dada Dandinista, Okan Bayülgen’in sunumuyla 8 Kasım cumartesi günü 23.30'da yayınlanacak.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.