Okul Arkadaşları 40 Yıl Sonra Buluştu

Okul Arkadaşları 40 Yıl Sonra Buluştu
Konya Maarif Koleji(Konya Meram Anadolu Lisesi) eski öğrencileri 40’ıncı mezuniyet yılı dolayısıyla düzenlenen programda bir araya geldi.

Özkaymak Otelde düzenlenen 50’ye yakın eski arkadaşın bir araya geldiği mezuniyet töreninde, eski günler yad edilerek, yemek yenildi. Program sonunda eski arkadaşlar günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANLAMLI VE DEĞERLİ BİR ETKİNLİK 

Maarif Koleji eski öğrencilerinden Atilla Gebitekin çok önemli bir etkinlik olduğunu her yıl kutladıklarını belirterek, “Konya Maarif Koleji okudum. Doğma büyüme aslen Konyalıyım, ama işim gereği İzmit’te çalışıyorum. 40’ıncı mezuniyet yılımızı kutlamak için yaklaşık 50 arkadaş bir araya geldik. 64 kişi mevzun olmuştuk. Konya Maarif Koleji mevzunu olduğumuz için bizim için çok anlamlı ve değerli bir etkinlik. Biz aşağı yukarı her sene uygun olan Türkiye’nin değişik yerlerinde yaşayan arkadaşlarla buluşuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.