‘Okulumda ‘Kan’panya Var’

‘Okulumda ‘Kan’panya Var’
Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya İnsan Mektebi kapsamında yürütülmekte olan “Okulumda ‘Kan’panya Var” Projesi çerçevesinde..

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya İnsan Mektebi kapsamında yürütülmekte olan “Okulumda ‘Kan’panya Var” Projesi çerçevesinde, Karatay Çatalhüyük Munise Lütfi Onat İlkokulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi. 2018-2019 eğitim öğretim yılında 182 ünite; 2019-2020 eğitim öğretim yılında 194 ünite; 2020-2021eğitim öğretim yılında da 276 ünite kan bağışı ile çok yüksek bir oran ve miktarda bağışın altına imza atan mahalle sakinleri, kan bağışının kendileri için bir gelenek haline geldiğini ifade etti. Etkinliğe katılan Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar da bu kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen okul yöneticilerini ve öğretmenleri tebrik ederek ilgi ve desteklerinden ötürü mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.   Okul genelinde öğrencilere yönelik çevrimiçi yöntemle düzenlenen "Okulumda KANpanya Var!" temalı resim ve afiş yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödüllerini takdim etti.   Programa Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar’ın yanı sıra Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halim Yıldız, öğretmenler, Kızılay Konya Şubesi görevlileri ve mahalle sakinleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.